Huskeliste (0)
Kun 8 siffer
Kun 8 siffer

Hvordan registrerer jeg prosjektet mitt?

Da legger du først igjen telefonnummeret ditt. Så kommer det et skjema automatisk, og her kan du velge om du vil bli oppringt eller kontaktet på epost. Når du har gjort det kontakter vi deg, og da får du hjelp til oppussings- eller byggeprosjektet ditt. Vi tar en uforpliktende prat og registrerer prosjektet, slik at du får en GOD DEAL når du kommer til Carlsen Fritzøe.

Og du – når du er på besøk spanderer vi selvsagt kaffe på deg.

Hos Carlsen Fritzøe får du som er prosjektkunde alltid en GOD DEAL

I Carlsen Fritzøes varehus er du i trygge hender blant ekte fagfolk. Om du har et stort eller lite prosjekt – kom inn og ta byggepraten med oss! Vi hjelper deg fra A til Å og du får gode rabatter med på kjøpet. Det er det vi kaller en GOD DEAL.

Vi i Carlsen Fritzøe er opptatt av at du som er prosjektkunde hos oss skal få en GOD DEAL. Og GOD DEAL betyr ikke bare gode priser, det betyr at du får hele pakka: Solid fagkunnskap, komplett vareutvalg og topp service.

Med oss på laget kan du være helt trygg på at prosjektet ditt blir vellykket – det blir riktig gjennomført, så rimelig som mulig.

Hva er en GOD DEAL hos Carlsen Fritzøe?

Å handle byggevarer til et prosjekt kan gjøres raskt og enkelt. Å handle riktige byggevarer til et prosjekt tar litt lenger tid. Det er nemlig ikke alltid like lett å vite hva du trenger av verktøy og materialer, og hva du må tenke på før du setter i gang.

Når du skal gjøre innkjøp hos Carlsen Fritzøe til et oppussings- eller byggeprosjekt får du flere gode opplevelser på kjøpet:

  • For det første blir du tatt godt vare på av dyktige fagfolk som gir deg all hjelp du trenger – og litt til.
  • For det andre får du rabatter på svært mye av det du kjøper, i tillegg til faste lave priser og kampanjer.
  • For det tredje tilbyr vi en rekke tjenester som lån av tilhenger, hjemtransport, materialberegning, tilkapping og gratis tak- og vindussjekk.
Med andre ord: Hos Carlsen Fritzøe har fagfolkene du møter alltid en GOD DEAL på lur til deg og prosjektet ditt.

Hvordan kommer jeg i gang med prosjektet mitt?

Om prosjektet ditt er stort eller lite – vi vet at å starte ofte er det vanskeligste. Vi vet også at med en god begynnelse er halve jobben gjort.
  • Trenger du hjelp til bestillinger og småting, eller til spesielt vanskelig oppgaver?
  • Trenger du nytt verktøy, eller er du usikker på hvilke materialer du bør velge?
  • Trenger du bare et spark bak, eller noen til å veilede deg underveis?

Uansett hva du trenger er du i trygge hender hos oss i Carlsen Fritzøe. Her får du snakke med ekte fagfolk som gir deg gode råd og smarte tips om alt du måtte lure på gjennom hele prosjektet ditt.

Vil du gjøre alt selv, litt selv eller få jobben gjort?

Vi i Carlsen Fritzøe kjenner de dyktigste håndverkerne der du bor, og vi formidler mer enn gjerne kontakt. Ta turen til oss, så tar vi en byggeprat om prosjektet ditt – sammen med den kaffen.

Hos Carlsen Fritzøe får prosjektkunder alltid en GOD DEAL. Det skal nemlig lønne seg å være kunde hos oss!