Huskeliste (0)

KJØKKEN MODELLER

Amfi Eik Melis

Amfi Eik Melis

Et åpent og plassrikt kjøkken med hvite fronter, hvit Corian benkeplateog hvite grep som gir et helhetlig inntrykk. Dette er et kjøkken du lettkan fornye med små detaljer

Gloss

Gloss

Modellen Gloss er her vist med integrerte løsninger, ståldetaljerog mørk benkeplate som skaper en røff kontrast til de hvite dørene. Her er det glatte overflater og kontraster i detaljene som gjelder. Med blank foliert overflate skapes en lys og lett romfølelse.

Herregaard Eik Palett

Herregaard Eik Palett

Bruk tiden på et romantisk gråmalt heltre-kjøkken som Herregaard Eik Palett. Med sprosser, listedetaljer, herregårdshette i gruedesign og Cesarstone benkeplate, får kjøkkenet et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Lido

Lido

Et kjøkken for deg som liker en åpen løsning. Lido er her vist i hvit med sine karakteristiske håndtaksløse fronter og benkeplate i slitesterk, hvit laminat med aluforkant. Med en praktisk og Lido romslig kjøkkenøy som fungerer utmerket i en hektisk hverdag.

Optima

Optima

Optima er et rent og tidløst kjøkken du aldri blir lei av. Fronteneleveres med slitesterkt melamin overflate og er fin i kombinasjonOptima med fargekontraster og spennende interiør.

Scala

Scala

Her vises et hvitt Scala kjøkken opp mot en ren mokkafarget vegg. Med integrert komfyr og kaffemaskin, benkeplate i stål og funksjonelløy-løsning med opphevet bardisk, som skjuler oppvask. En anvendelig Scala og lekker kjøkkenmodell.

Scala Inframe

Scala Inframe

Her ser vi Scala Palett Inframe – en plassbygd og gårdsinspirert kjøkkenmodell. Legg merke til våre Victoria-dører på vitrineskapene, fremtrukket sokkel og benkeplaten av compositt. Her vist i mørk grå. Et kjøkken med et klassisk uttrykk.

Scala Palett

Scala Palett

Velkommen inn på kjøkkenet Scala Palett, her vist i en lys grå fargemed heltre benkeplate i bjørk og skap med en original innrammingi shaker stil. Scala er et lekkert kjøkken som kombinerer et moderneog klassisk uttrykk.

Uno Palett

Uno Palett

Her er Uno Palett i kombinasjonen hvit og aubergin, som skaperen spennende kontrast i kjøkkenet. Håndtaksløse skuffer som åpnesautomatisk fås i alle slags størrelser, og er designet med tanke påsmarte løsninger.

Amfi Lakriz

Amfi Lakriz

Amfi skaper en spennende kontrast. Med corian benkeplate og integrerte hvitevarer er dette rommet for designentusiasten. Amfi er her vist med Gloss overskap i hvit høyglans-finish som skaper en spennende kontrast. Med corian benkeplate og integrerte hvitevarer er dette rommet for design entusiasten.

Bello

Bello

Bello byr på mange muligheter. Det er et klassisk og stilrent kjøkkenmed små, røffe detaljer. En plassrik kjøkkenøy med romslig sittebenkog rettveggs-montert innredning som gjør kjøkkenet sosialt og funksjonelt. Bello har vitrineskap med sprosser og leveres i hvitmalt MDF.

Casa

Casa

Inviter til middag i ditt nye Casa kjøkken i lyst og nordisk design. Den langstrakte kjøkkenbenken, aluminiums takvifte og integrert eik kantlist på skapdører og skuff-fronter gir kjøkkenet det lille ekstra.

Faz Palett

Faz Palett

Her vises et Faz kjøkken med hvite fronter opp mot en lekkergråmalt vegg, noe som skaper en lekker kontrast. Løsningen har innfelt takventilator og veggpanel i aluminium.

Herregaard Palett

Herregaard Palett

Lune og harmoniske Herregaard Palett. Legg merke til detaljer somframtrukket sokkel og dekorstolpene mellom skap og grue. Sigdalsspesialbygde hetteløsning og benkeplaten i såpelutet furu skaperharmoni og helhet.

Lido Palett

Lido Palett

Lido Palett i lys grå med barløsning og benkeplater i støpt betonger en stilsikker løsning. Med praktiske skuffemoduler og lekker overskaps-kombinasjon med glassdører og aluminiumsramme får kjøkkenet et funksjonelt og moderne uttrykk.

Scala Skifer

Scala Skifer

Bli inspirert og tenk nytt. Eikemodellen Scala, her beiset i fargenskifer, med Sigdals egenproduserte ventilasjonshette. Kjøkkenet erpresentert i et miljø av naturlige materialer og stilen komplementeres av skiferfargen, som kan leveres på alle Sigdals eikefronter.