Huskeliste (0)

DU ANGRER ALDRI PÅ ET BAD

Baderommet er husets velværerom. Stedet for daglige små og store ritualer. Badet er gjerne det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du går til sengs.

Badet er husets dyreste rom hvis du regner kostnad pr. kvadratmeter. Derfor er det så viktig at du planlegger godt og jobber systematisk med design, valg av baderomspanel, sanitærutstyr og innredning. En grundig anbudsprosess for å få gode tilbud fra kompetente og autoriserte håndverkere er å anbefale. Gjør du en god jobb i planleggingsfasen får du et baderom som gir glede og veøvære til hele familien hver dag i mange år fremover. Her kan du ha litt kvalitetstid helt for deg selv hver eneste dag. Derfor er det så viktig at badet er et trivelig rom å være i. Du vil aldri angre på at du investerer i et lekkert bad.

På www.hafabad.no kan du laste ned et tegneprogram, som du kan bruke til å designe ditt eget bad. Begynn med en planskisse av rommet, tegn inn wc, dusj, servant, osv., og se rommet i perspektiv fra ulike retninger, med forskjellig innredning. Programmet er enkelt å bruke og er et nyttig verktøy i planleggingsprosessen. Du kan også få tips og råd fra våre konsulenter hvis du ønsker det.

Hafa er en av våre leverandører på baderom. De har alt du trenger av innredning til baderommet til fornuftige priser. Sortimentet omfatter alt fra baderomsmøbler og sanitærutstyr i porselen til steam dusjkabinetter og håndkletørkere.

 

IKKE BARE FLISER PÅ BAD
Keramiske fliser, skifer eller marmor er aldri feil på et baderom, men det finnes alternativer, som du bør vurdere hvis du ønsker å holde kostnadene nede. For eksempel kan du velge fliser på gulvet og i de våte sonene, mens du bruker andre materialer der det ikke er fare for vannsøl. Baderomspanel, malte plater, våtroms tapet, du har mange muligheter på baderommet.

 

HOTELLSTILEN ER EN TREND NÅ
På fine hoteller er det alltid spennende å åpne døren til badet. Ofte er det ganske små bad, men veldig effektivt innredet. Baderomspanel i kontrast til hvitt sanitærutstyr, kan gi den rette følelsen. Bare pass på at du kompenserer med ekstra godt lys, gjerne downlights i taket og godt lys ved speilet over servanten. Når du sminker deg, eller barberer deg, vil du helst se hva du gjør, ikke sant?