Huskeliste (0)

FYLLINGSDØRER

Publisert 26.08.2013

Fyllingsdører har kanskje vært de mest populære dørene gjennom tidene. Selv den dag i dag er de foretrukket av mnage pga. den perfekte match mellom tidløshet og allsidighet.

Uansett om du renoverer en gammel bolig eller skal i gang med å bygge et nytt hjem, er valget av den rette typen fyllingsdør grunnleggende for ethvert gjennomført interiør.

For et klassisk utseende er det vanskelig å komme utenom de viktorianske 4-speils og 6-speils fyllingsdører som gir tradisjon, eleganse og helhet til hjemmet. På den annen side kan en mer tidstypisk innredning med fordel kombineres med en ren og moderne 1-speils fyllingsdør.

Men det er kun begynnelsen; dype fyllinger, formpressede fyllinger, glassfyllinger og til og med ditt eget "spesialdesign" f. eks i Unique hvor du kan kombinere fyllinger med runde eller rektangulære glassutskjæringer i forskjellige størrelser. Bare fordi fyllingsdører har vært her i mange år behøver de bestemt ikke være gammeldags.

Materiale og Finish - Stil og Innhold

Fyllingsdører fås i en rekke materialer for å kunne passe til nettopp ditt interiør og din personlighet. Det gjelder både design og overflater. Nesten alt er mulig. Malt i den nyansen som passer deg eller finerte i overflater som bringer naturlig varme og glød til ditt hjem. Kombinerer du dette med mulighetene i glass kan du velge dører med en konsekvent stil gjennom hele ditt hjem som ikke bare løfter nivået på ditt interiør, men også husets verdi.