Huskeliste (0)

INNERDØRER MED GLASS

Publisert 26.08.2013

I en tid med krevende og hektisk livsstil kan vi trenge et hjem som møter oss med rene linjer og et minimum av forstyrrende elementer, slik at vi slapper bedre av. Hvis du nikker gjenkjennende til dette skal du huske på at lite sidestilles med enkelheten ved innerdører med glass.

Det er dog ikke den eneste fordelen. Ved å installere glassdører mellom rommene kan du slippe lyset inn igjennom uten å gå på kompromiss med andre faktorer som varme, ro eller fred.

Og til rom som har bruk for så mye dagslys som mulig - slik som ganger og entréer - kan en innerdør med glass ha samme effekt som å montere et ekstra vindu, bare uten besværet.

Frirom

Ved å installere glassdører i hjemmet ditt kan du tilføye en flott effekt til et roms uttrykk og stemning. Uansett om det er klassiske glassfyllinger eller mer moderne design i Unique eller Stable, kan glassdører stenges uten å få et rom til å føles lukket.

Ofte oppleves et tradisjonelt hjem som en samling av separate rom atskilt fra hverandre av dører som venter på å bli åpnet. Men før du begynner å rive vegger bør du overveie den store effekten som store glassåpninger kan gi, f.eks. glassmodellene i Unique eller Stable. De tilstøtende rom samles til en helhet hvor øyet kan skue lengre og hjemmet føles langt større.

Innsyn til andre rom

Det virker kanskje innlysende å nevne at en av de største fordelene ved glassdører er gjennomsiktigheten. Men det er ikke alltid på grunn av de mest åpenbare årsakene.
Inerdører med glass kan bidra til å gjøre hjemmet ditt sikrere for eksempel hva kjøkken og barneværelser angår, for da har du muligheten til å holde et godt øye med hva som foregår.

Glass er ikke bare glass

De klassiske glassdørene får det lille ekstra med fasettslipte glass. Frostet eller gotisk glass gir et matt og ugjennomsiktig uttrykk der det kun er konturene man kan skimte igjennom, slik får du glassets fordeler med lys og letthet kombinert med dørens basale funksjon.