Huskeliste (0)

SKYVEDØRER

Publisert 26.08.2013

Den moderne livsstil har medført at våre hjem fylles til randen. Uansett om det gjelder treningsmaskiner, bokhyller eller en familieforøkelse blir det stadig vanskeligere å finne plass til alt.

En del av dette problemet kan være den plassen som opptas av tradisjonelle dører. En overkommelig løsning er dog ganske enkelt å installere skyvedører i hjemmet ditt. Dette gir deg plass du aldri visste du hadde - især den plassen som er begrenset av skap og tilstøtende rom.

Interiør - Gå ikke på kompromiss

Uansett hvilken innredning du har valgt til ditt hjem er det ikke alltid like enkelt å få tingene plassert helt riktig. Og for de fleste av oss gjelder det især møblementet.

Men det er ikke alltid nødvendig å gå på kompromiss - så hvorfor bry hodet med å finne løsninger med plasskrevende dører? Ved å montere skyvedører i hjemmet ditt behøver du aldri bekymre deg for å skulle innberegne plass i interiøret til åpning og lukking av dørene. Så nå behøver du kun konsentrere deg om hvor du skal plassere den nye lampa, eller kanskje åpner det opp for nok plass til en liten lesekrok.

Vegger - La være å ta til takke

Tradisjonelt sett tenker vi på vegger som ubevegelige, men ordet vegg kan være villedende. Ved å installere "skyvevegger" kan du virkelig endre plassen i hjemmet. Døren forsvinner ganske enkelt inn i veggen når den åpnes. En fantastisk måte å dele et stort rom i to mindre.

Er dine vegger av mur eller urokkelig sten er det fortsatt muligheter. Da kan du anvende en utenpåliggende skyvedør. Den trenger kun litt veggplass til å bevege seg på, du vil fortsatt ikke miste gulvplass.