Huskeliste (0)

Garderobe

TEGNEPROGRAM

TEGNEPROGRAM

Tegn din egen skyvedørsgarderobe og se den i 3D. Programmet krever ingen tegnekunnskaper. Utnytt hver millimeter og velg de materialene du vil.

SKYVEDØR

SKYVEDØR

Skyvedører gir fleksible løsninger og frigjør mye gulvplass. Skyvedører kan skape rom som fyller flere funksjoner, bruk for eksempel skyvedører til romavdelere.

INNREDNING

INNREDNING

Det finnes innredningskomponenter for all slags type oppbevaringsbehov og prisklasse. Langlo har to typer innredningsløsninger – Flexiinnredning 18 mm, og Gemma- innredning med 38 mm tykkelse på sidepanel og hyller.

SKRÅDØRSLØSNING

SKRÅDØRSLØSNING

Skreddersøm for skrådørsløsninger både sideveis og bakover. Skrådørsløsningen bestemmes av breddemålet, takvinkelen og høyden på kneveggen der hvor løsningen skal plasseres.

SKREDDERSØM

SKREDDERSØM

Garderobene produseres på målsøm etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg. Og ikke nok med det men Langlo møbelinnredning tilpasses et hvert oppbevaringsbehov.

HVORDAN PLANLEGGE DIN GARDEROBE

HVORDAN PLANLEGGE DIN GARDEROBE

Hvis man begynner å tenke over hvor mye tid en familie bruker på å organisere, flytte, lete etter klær, sko, sommer-jakken fra i fjor, så kan man undre seg over at mange ikke bruker bedre tid på å planlegge garderober i sitt hjem. Det lønner seg!