Huskeliste (0)

INNREDNING

Det finnes innredningskomponenter for all slags type oppbevaringsbehov og prisklasse. Langlo har to typer innredningsløsninger – Flexiinnredning 18 mm, og Gemma- innredning med 38 mm tykkelse på sidepanel og hyller.

Skjønnhet kommer også innenfra! Forbrukeren blir mer og mer opptatt av å utnytte plassen maksimalt og vise frem sine unike løsninger, inkludere andre i vår hverdag. Garderobe er ikke lenger bare et skap man lukker dørene på og gjemt er glemt! Man inviterer gjerne folk til å se hvordan man har løst oppbevaringen i huset sitt. Det gjorde man ikke før!

 

Man ser at man tenker mer materiale på valg av løsninger. Innredningen skal stå i stil med det øvrige interiøret, og man vil gjerne vise hva man har. Håndverk fra tidligere generasjoner blir igjen verdsatt, og formmessig er vi litt "back to basic". Vi liker materialer som endres - kobber, messing, lær, tre og som har en struktur overflate.

 

Møbelinnredningen fra Langlo bygges opp av flexiseksjoner som produseres i valgfri høyde. Seksjonene er i to bredder 43 cm og 60 cm. Dybden er 50 cm. Ved hjelp av millimeter produserte topphyller og garderobestenger utfyller man rommet maksimalt. Her går ingen oppbevaringsplass til spille! I flexiseksjonene kan man velge mellom mange innredningskomponenter, som forskjellige skuffer, hyller, runnerkurver, trådkuver, uttrekkbare skohyller, bare for å nevne noen.

 

Overflatevalget i våre møbelinnredninger er hvit, vulkangrå, eik, svart og Drivved i innredningen «Gemma».