Huskeliste (0)

TEGNEPROGRAM

Tegn din egen skyvedørsgarderobe og se den i 3D. Programmet krever ingen tegnekunnskaper. Utnytt hver millimeter og velg de materialene du vil.

Langlo har utviklet et gratis tegneprogram slik at man selv kan tegne sin egen skyvedørsgarderobe og se den i 3D. Programmet krever ingen tegnekunnskaper og kjøres rett fra nettsidene.

 

Ingen rom er like, alle har sine utfordringer og krinkelkroker. Det gjør ingenting. Med en skreddersydd garderobeløsning får man fleksibilitet som utnytter hver eneste millimeter og samtidig får man friheten til å velge forskjellige materialer, og til å innrede med nettopp det man har bruk for.

 

Alt dette kan man først tegne i tegneprogrammet. Langlo har ingen standardløsninger og derfor ingen standardpriser, men underveis i hele tegneprosessene blir prisen oppdatert online. Skap den optimale skapløsning for alle behov og budsjett. Når man er ferdig kan en enkelt sende inn en forespørsel til butikkene via programmet, eller ta et besøk til butikken for kyndig veiledning hos garderobeeksperter.

 

Gå til tegneprogram