Huskeliste (0)

KJØKKEN MODELLER

Amfi Eik Melis

Amfi Eik Melis

Et åpent og plassrikt kjøkken med hvite fronter, hvit Corian benkeplateog hvite grep som gir et helhetlig inntrykk. Dette er et kjøkken du lettkan fornye med små detaljer

Gloss

Gloss

Modellen Gloss er her vist med integrerte løsninger, ståldetaljerog mørk benkeplate som skaper en røff kontrast til de hvite dørene. Her er det glatte overflater og kontraster i detaljene som gjelder. Med blank foliert overflate skapes en lys og lett romfølelse.

Herregaard Eik Palett

Herregaard Eik Palett

Bruk tiden på et romantisk gråmalt heltre-kjøkken som Herregaard Eik Palett. Med sprosser, listedetaljer, herregårdshette i gruedesign og Cesarstone benkeplate, får kjøkkenet et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Lido

Lido

Et kjøkken for deg som liker en åpen løsning. Lido er her vist i hvit med sine karakteristiske håndtaksløse fronter og benkeplate i slitesterk, hvit laminat med aluforkant. Med en praktisk og Lido romslig kjøkkenøy som fungerer utmerket i en hektisk hverdag.

Optima

Optima

Optima er et rent og tidløst kjøkken du aldri blir lei av. Fronteneleveres med slitesterkt melamin overflate og er fin i kombinasjonOptima med fargekontraster og spennende interiør.

Scala

Scala

Her vises et hvitt Scala kjøkken opp mot en ren mokkafarget vegg. Med integrert komfyr og kaffemaskin, benkeplate i stål og funksjonelløy-løsning med opphevet bardisk, som skjuler oppvask. En anvendelig Scala og lekker kjøkkenmodell.