Huskeliste (0)

Maling og tapet

HYTTEFARGER, 3 GODE PALETTER

HYTTEFARGER, 3 GODE PALETTER

Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen.

FIFTY SHADES OF GREY OG EN DASH MED SORBET

FIFTY SHADES OF GREY OG EN DASH MED SORBET

De siste årene er det blitt en mer løssluppen holdning til farger enn vi så i den superminimalistiske trenden forut. Heldigvis, vil mange si. Og den trenden fortsetter.

JOTUN FARGEVELGER

JOTUN FARGEVELGER

Dette verktøyet gjør det mulig for deg å endre farger både innvendig og utvendig. Velg det bildet som ligner mest på det huset eller rommet du skal pusse opp. Prøv deg deretter frem med ulike farger og paletter.

GLADE FARGER TIL BARNEROM

GLADE FARGER TIL BARNEROM

Barn og farger hører helt naturlig sammen, og uavhengig av trender velger barn farger ut i fra prinsippet liker eller liker ikke! Det kan derfor være både utfordrende og spennende å ta barna med i en fargevalgsprosess. Utfordrende fordi man som voksen allerede har bestemt seg for hva man liker, spennende fordi man igjennom barns øyne kan åpne opp for kreative og morsomme interiører.

MALE PANEL MATT? JA TAKK!

MALE PANEL MATT? JA TAKK!

Male panel i en matt finish blir vakkert. Med den nye Lady Supreme Finish Matt er det nemlig mulig å få matte panelvegger! Og vi har testet med stort hell. Matte vegger er vakre på en egen måte.