Huskeliste (0)

VARME

Nordpeis Aura 1

Nordpeis Aura 1

Aura er en ovnsserie fra Varde med flott innsyn til flammene. Ovnene har luftspyling av front glasset så det holder seg rent.

Nordpeis Duo 2

Nordpeis Duo 2

Duo 2 med sideglass som gir flott innsyn til brennkammeret. Ovnen har en praktisk vednisje på siden. Duo er en ny ovnsserie og kommer i 5 varianter. Ovnen er rentbrennende med sekundær forbrenning som gir maksimal utnyttelse av veden.

Nordpeis Quadro 3

Nordpeis Quadro 3

Quadro er en stilren ovn med elegante detaljer. Et stort vinklet glass gir vidt innsyn til flammene fra begge sider. Luftspyling i front holder glassene rene.

Jøtul F 263

Jøtul F 263

Jøtul F 263 inngår i F 260-serien som består av fire varianter. Disse er alle konveksjonsovner og godt egnet til installasjoner mot brennbart materiale. Konveksjon oppnås ved at disse ovnene har en «ekstra» yttervegg som tillater luftsirkulasjon mellom selve brennkammeret og ytterveggene. På denne måten oppnår man en lavere temperatur på utsiden av ovnen.

Jøtul F 602

Jøtul F 602

Verdens mest solgte vedovn.
Det er en mangeårig bestselger som ble designet på slutten av 1930-tallet. I ettertid har den vært gjennom flere tekniske oppgraderinger og i dag fremstår den med moderne og ren forbrenning.